Pasta del Capitano

De tandpasta van de Italianen

Pasta del Capitano is hèt “recept” voor mensen die het beste voor zichzelf willen en daar ontstaat vanzelf de stralende glimlach bij. De formules zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten uniek in zijn soort en bevatten geen Parabenen en andere schadelijke stoffen.

 

Een compete serie tandpasta’s

 Paste Del Capitano Tandverzorging

Pasta del Capitano tandpasta's met enkel natuurlijke ingrediënten

PASTA DEL CAPITANO

De tandpasta van de Italianen 

De Pasta del Capitano tandpasta vindt in 1905 zijn oorsprong in de apotheek van de familie Ciccarelli en betekende een regelrechte revolutie van de dagelijkse mondhygiëne.

Een tandpasta in plaats van een, toen nog gebruikelijk, poeder. Een heel vernieuwend product, gemaakt volgens een speciale formule, met zorg en farmaceutische nauwkeurigheid. Én met de echte Italiaanse passie. Pasta del Capitano staat tot op heden met recht synoniem voor zeer hoge kwaliteit tandpasta’s.

De glimlach is misschien wel één van de mooiste dingen die bij de Italianen horen, het duidt op gelukkige momenten, de vreugde van het leven, de smaak en de aantrekkelijkheid van de Middellandse Zee. Daarom geeft Ciccarelli zoveel om de glimlach, want de verzorging van tanden en mondhygiëne is voor hen een passie en bovendien een bedrijfsmissie.

Pasta del Capitano is hèt  “recept” voor mensen die het beste voor zichzelf willen en daar ontstaat vanzelf de stralende glimlach bij.

De formules zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten uniek in zijn soort en bevatten geen Parabenen en andere schadelijke stoffen.

Niet voor niets mag Ciccarelli het logo en de aanbeveling voeren van de Associatie van Italiaanse Tandartsen (A.D.I)

“The Taste of Italy

Omdat Italië niet alleen beroemd is om zijn natuur en schoonheid maar ook om haar smaak, introduceert Ciccarelli (de makers van o.a. de bekende Cera Di Cupra huidverzorgingslijn) nu “The Taste of Italy”. Een aantal unieke smaken tandpasta in de beroemde “1905” serie van de Pasta del Capitano-lijn.
Smaken die Italië beroemd hebben gemaakt en zijn toegevoegd aan de hoge kwaliteit tandpasta’s. Ontdek de unieke smaakcombinaties die zeker het proberen waard zijn.

Pasta Del Capitano 1905 Limone di Sicilia - Tandpasta zonder Parabenen met Citroen

Pasta del Capitano 1905 Limone di Sicilia – Sicily Lemon

Zonder citroenzuur

Pasta del Capitano Limone di Sicilia, één van de beroemde smaken van Italië. Eigenlijk zit in citroenen citroenzuur dat het glazuur kan beschadigen als het lang tussen de tanden blijft zitten. Pasta del Capitano Sicily Lemon bevat geen citroenzuur, maar een natuurlijk, biologisch citroenextract, van puur Siciliaanse oorsprong, met een frisse en onderscheidende smaak die je adem aangenaam en veilig maakt. Citroen is ook een antioxidant die helpt om het tandvlees gezond te houden en om een ​​slechte adem als gevolg van tandvleesproblemen te bestrijden.

Pasta Del Capitano 1905 RICETTA ORIGINALE – Original recipe:

zonder Fluoride

Dit is de eerste Pasta del Capitano tandpasta die in 1905 in Italië werd gelanceerd en werd meteen beroemd om zijn onmiskenbare fijne smaak op basis van kruidnagelbladeren, groene mint en kaneel, voor een zelfverzekerde glimlach en een frisse adem.
Deze tandpasta is zonder Fluoride.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 SBIANCANTE – Whitening:

Bevat een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt

Met Eureco H.C. ®, een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt en teven een antibacteriële werking heeft, voor een goede bescherming van het tandvlees. Het verwijdert 99% van de bacteriën vanaf het eerste gebruik, zonder het tandvlees en het glazuur te beschadigen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 ERBE NATURALI – Natural Herbs:

met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte

Deze formule met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte. Met Aziatische Pennywort, Echinacea, White Horn en IJslands korstmos.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 ACE – Vitamins

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte dankzij A-C-E Vitaminecomplex en Aziatische Pennywort. Aroma’s: pepermunt, groene munt en menthol.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 Carbone – Active Charcoal

heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.

Tandpasta met actieve plantaardige houtskool die in staat is om de substanties te absorberen die tandvlekken en slechte geuren veroorzaken. Zonder Fluoride.
Geeft een frisse adem en heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 Sensitive - Tandpasta voor gevoelige tanden - zonder parabenen - tube van 75ml

Pasta del Capitano 1905 Sensitive

Speciaal ontworpen voor gevoelige tanden

Pasta del Capitano 1905 Sensitive tandpasta is speciaal ontworpen voor gevoelige tanden. De tandpasta reinigt en beschermt uw tanden en tandvlees. Dankzij het actieve ingrediënt Kavident, beschermt het tegen tandheelkundige demineralisatie, de hoofdoorzaak van gevoelige tanden.
Pasta del Capitano 1905 Sensitive tandpasta absorbeert voedseldeeltjes die zich hebben opgehoopt en die een slechte mondgeur kunnen veroorzaken.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

PASTA DEL CAPITANO

De glimlachrevolutie!

Belviso Cosmetica is er trots op Paste Del Capitano in de Benelux te vertegenwoordigen, ook al omdat wij geheel achter deze prachtige filosofie staan!

Belviso Cosmetica is er trots op Paste Del Capitano in de Benelux te vertegenwoordigen, ook al omdat wij geheel achter deze prachtige filosofie staan!

Belvisio staat al meer dan 60 jaar symbool voor kwaliteit, authenticiteit, traditie en het onvervalste Italiaanse gevoel voor stijl.