Belviso Maandactie: Gratis product naar keuze bij bestelling van minimaal 40 euro + Gratis verzending

Onze Exclusieve Maandactie

Deze maand hebben we een mooie actie met producten voor de verzorging van de huid en gebit, een belangrijk onderdeel van de verzorging:

Bestel voor minimaal €40 in onze webshop en

  • kies een gratis product
  • én je betaalt geen verzendkosten.

De gratis producten waar je uit kunt kiezen bij deze maandactie zijn slechts een deel van alle producten welke Belviso in het assortiment heeft. Bekijk ze hier allemaal.

Deze maand een gratis product naar keuze

Bestel voor minimaal €40 in onze webshop en je kunt een keuze maken uit een van de drie producten hieronder
& uiteraard gratis verzending
van je bestelling.

Maandactie bij Belvisio

Pure verzorging, pure korting: maandelijkse exclusieve deals!

Welkom bij onze exclusieve “Maandactie bij Belvisio”! Elke maand bieden we een onweerstaanbare korting op een aantal speciaal geselecteerde producten, zorgvuldig ontworpen om jouw huid te verwennen en te laten stralen. Aarzel niet en geef jezelf de luxe van puur natuurlijke verzorging met Belvisio Cosmetics. Haal het beste uit jezelf, op een natuurlijke en duurzame manier!

Pelle problematica: de droge huid

Snel een overzicht van onze producten

Zoals je ongetwijfeld weet, levert Belviso Cosmetics één van de beste en complete lijnen gezichtsverzorging uit Italië tegen een betaalbare prijs. Met producten van Cera di Cupra en Esprit Equo.

Om snel een overzicht te krijgen per merk en de specifieke reinigingsproducten in die lijn klik je hieronder op het merk van je keuze.

Belviso Cosmetics levert één van de beste en complete lijnen gezichtsverzorging uit Italië tegen een betaalbare prijs. Met producten van Cera di Cupra en Esprit Equo.

Belviso Cosmetica is er trots op Esprit Equo in de Benelux te vertegenwoordigen, ook al omdat wij geheel achter deze prachtige filosofie staan!  

Belvisio staat al meer dan 60 jaar symbool voor kwaliteit, authenticiteit, traditie en het onvervalste Italiaanse gevoel voor stijl.

Chat openen
Chat met ons via WhatsApp
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?