De actieve ingrediënten in de cosmetische producten van Cera di Cupra

Alle ingrediënten die in onze producten worden gebruikt maken altijd gebruik van natuurlijke, duurzame en hoog kwalitatieve grondstoffen en zijn officieel gecertificeerd.

BIJENWAS

Bijenwas is een wat vettige stof die door bijen wordt geproduceerd. De bijenwas wordt gebruikt om de wanden te maken van de raten en waarin honing en stuifmeel worden opgeslagen. Het heeft een beschermende en voedende functie met als resultaat een stalende huid. Voor een wat droge huid.

CERAMIDEN

Ceramiden zijn vetten die van nature voor meer dan 50% voorkomen in de huid en verzorgt de verbinding van de huidcellen. Door schadelijke stoffen en o.a. UV-straling verlies je in de loop van de tijd veel Ceramiden. Het speelt een essentiële rol in het beschermen van de huid. Gaat vochtverlies tegen, houdt de huid soepel en gaat veroudering tegen.

COLLAGEEN

Collageen is een bijzonder belangrijk eiwit in ons lichaam. Collageen wordt door ons lichaam aangemaakt, maar na ons 25e jaar neemt het geleidelijk af. terwijl het na ons 50e jaar vrijwel stopt met aanmaken. Maar voor het onderhoud van o.a. onze huid is het onontbeerlijk. Het geeft structuur en elasticiteit aan haar, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypes.

GLYCERINE

Glycerine is een lichaamseigen stof, dat vocht in de huid vast houdt. Het wordt snel door de huid opgenomen en is belangrijk voor de hydratatie en vast houden van vocht van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypes.

HONINGEXTRACT

Honingextract is afkomstig van honing uit de honingraat van de bijen. Honing geeft zeer veel energie en is voer voor de bijen. Het is een zogenaamde Etherische grondstof en bijzonder geschikt voor een normale tot droge huid. Het hersteld de huid en maakt het, of houdt het soepel.

HYALURONZUUR

Van nature is Hyaluronzuur aanwezig in onze huid en is essentieel voor het herstel van de elasticiteit. In tegenstelling tot sommige andere huidverzorgingsingrediënten is het voordeel dat Hyaluronzuur makkelijk diep in de huid kan doordringen. Het voorkomt lijntjes en rimpels.

LUMINESCINE

Luminescine is het natuurlijke actieve ingrediënt voor cosmetica op basis van een plantaardige samenstelling. UMINESCINE biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling, Maakt dat de huid straalt, glanst, er jonger en gezonder uitziet.

OMEGA 3

Omega 3, te vinden in visolie, is een heel gezond vet. Het is ontstekingsremmend, gaat onzuiverheden tegen zoals eczeem, rosacea en puistjes. Het zorgt voor een gladde, strakke en soepele huid, waardoor de huid er jonger en gezonder uitziet. Het vertraagt bovendien het verouderingsproces.

REVITALYS HP

Revitalys HP gaat veroudering van de huid tegen door bescherming van de huidcellen. Het geeft de huid nieuwe energie en vitaliteit, herstelt de teint en elasticiteit en helpt de huid te vernieuwen.

SEPI CONTROLE

Aminozuur heeft een, zuiverende, beschermende en regulerende werking op de huid. Gaat onzuiverheden, zoals acné, mee-eters tegen. Het verminderd het talggehalte in de huid.

SLAKKENSLIJM / ALLANTOINE

Allantoïne, van nature aanwezig in onder andere de smeerwortel, tarwekiemen en in het slijm van slakken. Slakken gebruiken dit om eventuele schade aan hun “huisje” te herstellen en te vernieuwen. Allantoïne bevordert derhalve de huidvernieuwing en -herstel. Allantoïne hydrateert, kalmeert en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

TEA TREE OLIE

Tea Tree Olie, is een Etherische olie welke wordt gemaakt van bladeren van de Teatreeboom. De olie wordt al eeuwen lang door Aboriginals gebruikt. Het wordt o.a. gebruikt tegen onzuiverheden, mee-eters, acné, roos en om een droge huid te behandelen.

VITAMINE A, C en E

Vitamine A vermindert tekenen van (voortijdige) veroudering. Het helpt bij veel huidproblemen, zoals acne, lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Het geeft een stevige, gladde huid. Producten met Vitamine A moeten bij voorkeur alleen ‘s avonds aangebracht worden.

Vitamine C is een top vitamine, niet alleen voor je algehele gezondheid, maar zaker ook voor je huid. Het zorgt voor de vorming van Collageen en is één van de krachtigste antioxidanten. Het voorkomt schade door UV-straling en de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering en zorgt voor een stralende en stevige huid.

Vitamine E is evenals de vitamine C een onmisbare antioxidant en heel belangrijk voor je huid. Het zit onder andere in  groenten, plantaardige oliën, granen en noten. Vitamine E is de meest voorkomende vitamine in de huid. De vitamine E bereikt via de talgafscheiding de bovenste lagen van de huid en biedt  bescherming tegen UV-straling, houdt schadelijke invloeden tegen en hersteld de huid.

Chat openen
Chat met ons via WhatsApp
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?