PASTA DEL CAPITANO

De tandpasta van de Italianen 

De Pasta del Capitano tandpasta vindt in 1905 zijn oorsprong in de apotheek van de familie Ciccarelli en betekende een regelrechte revolutie van de dagelijkse mondhygiëne.

Een tandpasta in plaats van een, toen nog gebruikelijk, poeder. Een heel vernieuwend product, gemaakt volgens een speciale formule, met zorg en farmaceutische nauwkeurigheid. Én met de echte Italiaanse passie. Pasta del Capitano staat tot op heden met recht synoniem voor zeer hoge kwaliteit tandpasta’s.

De glimlach is misschien wel één van de mooiste dingen die bij de Italianen horen, het duidt op gelukkige momenten, de vreugde van het leven, de smaak en de aantrekkelijkheid van de Middellandse Zee. Daarom geeft Ciccarelli zoveel om de glimlach, want de verzorging van tanden en mondhygiëne is voor hen een passie en bovendien een bedrijfsmissie.

Pasta del Capitano is hèt  “recept” voor mensen die het beste voor zichzelf willen en daar ontstaat vanzelf de stralende glimlach bij.

De formules zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten uniek in zijn soort en bevatten geen Parabenen en andere schadelijke stoffen.

Niet voor niets mag Ciccarelli het logo en de aanbeveling voeren van de Associatie van Italiaanse Tandartsen (A.D.I)

“The Taste of Italy

Omdat Italië niet alleen beroemd is om zijn natuur en schoonheid maar ook om haar smaak, introduceert Ciccarelli (de makers van o.a. de bekende Cera Di Cupra huidverzorgingslijn) nu “The Taste of Italy”. Een aantal unieke smaken tandpasta in de beroemde “1905” serie van de Pasta del Capitano-lijn.
Smaken die Italië beroemd hebben gemaakt en zijn toegevoegd aan de hoge kwaliteit tandpasta’s. Ontdek de unieke smaakcombinaties die zeker het proberen waard zijn.

Pasta Del Capitano 1905 Limone di Sicilia - Tandpasta zonder Parabenen met Citroen

Pasta del Capitano 1905 Limone di Sicilia – Sicily Lemon

Zonder citroenzuur

Pasta del Capitano Limone di Sicilia, één van de beroemde smaken van Italië. Eigenlijk zit in citroenen citroenzuur dat het glazuur kan beschadigen als het lang tussen de tanden blijft zitten. Pasta del Capitano Sicily Lemon bevat geen citroenzuur, maar een natuurlijk, biologisch citroenextract, van puur Siciliaanse oorsprong, met een frisse en onderscheidende smaak die je adem aangenaam en veilig maakt. Citroen is ook een antioxidant die helpt om het tandvlees gezond te houden en om een ​​slechte adem als gevolg van tandvleesproblemen te bestrijden.

 

Pasta Del Capitano 1905 RICETTA ORIGINALE – Original recipe:

zonder Fluoride

Dit is de eerste Pasta del Capitano tandpasta die in 1905 in Italië werd gelanceerd en werd meteen beroemd om zijn onmiskenbare fijne smaak op basis van kruidnagelbladeren, groene mint en kaneel, voor een zelfverzekerde glimlach en een frisse adem. 
Deze tandpasta is zonder Fluoride. 
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 SBIANCANTE – Whitening:

Bevat een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt

Met Eureco H.C. ®, een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt en teven een antibacteriële werking heeft, voor een goede bescherming van het tandvlees. Het verwijdert 99% van de bacteriën vanaf het eerste gebruik, zonder het tandvlees en het glazuur te beschadigen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 ERBE NATURALI – Natural Herbs:

met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte

Deze formule met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte. Met Aziatische Pennywort, Echinacea, White Horn en IJslands korstmos.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 ACE – Vitamins

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte dankzij A-C-E Vitaminecomplex en Aziatische Pennywort. Aroma’s: pepermunt, groene munt en menthol.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 Carbone – Active Charcoal

heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.

Tandpasta met actieve plantaardige houtskool die in staat is om de substanties te absorberen die tandvlekken en slechte geuren veroorzaken. Zonder Fluoride.
Geeft een frisse adem en heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta Del Capitano 1905 Sensitive - Tandpasta voor gevoelige tanden - zonder parabenen - tube van 75ml

Pasta del Capitano 1905 Sensitive

Speciaal ontworpen voor gevoelige tanden

Pasta del Capitano 1905 Sensitive tandpasta is speciaal ontworpen voor gevoelige tanden. De tandpasta reinigt en beschermt uw tanden en tandvlees. Dankzij het actieve ingrediënt Kavident, beschermt het tegen tandheelkundige demineralisatie, de hoofdoorzaak van gevoelige tanden.
Pasta del Capitano 1905 Sensitive tandpasta absorbeert voedseldeeltjes die zich hebben opgehoopt en die een slechte mondgeur kunnen veroorzaken.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Pasta-del-Capitano-smile-achtergrond

PASTA DEL CAPITANO

De glimlachrevolutie!

Pasta del Capitano, synoniem voor veiligheid en de “Made in Italy-kwaliteit”, presenteert nu een compleet nieuw assortiment tandpasta’s welke inspeelt op specifieke en  kritische, hedendaagse behoeften.

Pasta del Capitano met Sulfetal®
De op zink gebaseerde moleculen vertragen de vorming van tandplak en tandsteen, maar ook de groei van microben om slechte adem te voorkomen. Dankzij deze innovatie heeft Ciccarelli alle schadelijke stoffen, zoals Triclosan, SLS (natriumlaurylsulfaat), parabenen en conserveringsmiddelen met formaldehyde kunnen weren uit de ingrediënten van hun tandpasta’s.

 

 

Pasta del capitano placca e carrie – Plaque & Caries:

tegen tandplak en tandbederf

Plaque & Caries is beste oplossing tegen tandplak en tandbederf. Het zorgt voor een grondige reiniging van de mondholte en is een effectieve bescherming tegen tandplak en tandbederf. Bovendien helpt het de aanwezigheid van twee fluoridezouten het tandglazuur te demineraliseren.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan, zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in de tube van 75ml.

Pasta del Capitano -Protezione Totale -Complete Bescherming - tube 75ml

 

 

Pasta del capitano Protezione Totale – Compete bescherming

bescherming van de tanden, tandvlees en een frisse adem

De Total Protection tandpasta van Pasta del Capitano zorgt voor complete bescherming van de tanden, tandvlees en een frisse adem. De combinatie van het complex van vitamine A, C en E staat garant voor sterke tanden, gezond tandvlees en frisse adem. Chitosan en Centella Asiatica bieden samen met microgranulaat ook voor een complete bescherming.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,
– zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in tube van 75ml

 

 

Pasta del capitano Antitartaro – Anti-tandsteen

een heerlijke anti tandsteen tandpasta

Voor de dagelijkse schoonmaak van uw tanden en een frisse adem. Extracten van tijm en salie, alsmede de aanwezigheid van pyrofosfaten helpen de vorming van bacteriële plaque te voorkomen. Het voorkomt tandsteen en verfrist de adem. Ook ideaal voor rokers.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in de tube van 75ml.

 

 

Pasta del capitano Zenzero – BIO Ginger
BIOLOGISCHE Gember en antibacteriële ingrediënten

herstelt de natuurlijke witheid van de tanden

Voor o.a. een langdurig frisse adem.  De tandpasta bevat biologische gember, een waardevol ingrediënt van puur natuurlijke oorsprong:. Het is een vernieuwende en veilige oplossing voor de mondhygiëne voor het hele gezin.Het resultaat van de antibacteriële werking is een grondige reiniging van de mondholte en een langdurig frisse adem.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,
– zonder parabenen.
Verkrijgbaar in tube van 75ml.

 

 

Pasta del capitano bicarbonato – Baking Soda

Voor een langdurig frisse adem

De Baking Soda tandpasta herstelt de natuurlijke witheid van de tanden dankzij de werking van natriumwaterstofcarbonaat, dat zuren van tandplak neutraliseert. Zuiveringszout bevat fluor om het tandglazuur te versterken en te beschermen. Zuiveringszout heeft een veilige en gepatenteerde formule met Sulfetal®, een op zink gebaseerde moleculen.
-Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in tube van 75ml.

 

 

Pasta del capitano CURCUMA & PROPOLI – Kurkuma en Propolis

totale bescherming van tanden en tandvlees

De Pasta Del Capitano Curcuma & Propoli tandpasta zorgt voor een totale bescherming van tanden en tandvlees dankzij: Sulfetal®: originele moleculen met zink dat reinigende en antibacteriële eigenschappen heeft. Fluor: beschermt en versterkt het tandglazuur; biologische kurkuma: met ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen; Propolis: bekend van de bijen, die de bacteriële fermentatie helpt verminderen.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in de tube van 75 ml.

Pasta del Capitano -Protezione Gengive -Tandvleesbescherming tube 75ml

Pasta del Capitano Protezzione gengive – Tandvleesbescherming

Voor gevoelig en geïrriteerd tandvlees

Voor gevoelig en geïrriteerd tandvlees. Het bevat betaïne, een natuurlijke stof, welke huidirritatie tegengaat en het tandvlees beschermd. Pasta del Capitano tandpasta geeft een aangenaam gevoel van frisheid en verlichting, terwijl vitamine E tanden en tandvlees gezond houdt.
– Zonder natriumlaurylsulfaat (SLS),
– zonder triclosan,
– zonder parabenen,
– zonder conserveringsmiddelen die formaldehyde afgeven.
Verkrijgbaar in de tube van 75 ml.

Direct bestellen

Tandpasta producten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.