Toestand van je huid

Last van een doffe huid? Een droge of vochtarme huid kan er snel dof en futloos uitzien. Dit geldt vooral tijdens de wintermaanden, wanneer de lucht koud en droog is. Die combinatie trekt als het ware het vocht uit de huid waardoor schilfertjes, dofheid en droogtelijntjes kunnen ontstaan. Dit heeft een zichtbaar effect op de gezondheid en vitaliteit van de huid. Huidverzorging kan hierbij een belangrijke positieve rol spelen door aan de behoefte aan meer vocht en voeding te voldoen.

Oplossing

Het aanbrengen van een hydraterend gezichtsserum helpt bijvoorbeeld om vocht in de bovenste huidlagen te binden. Door een serum toe te voegen aan je beautyroutine kun je problemen als een doffe huid en droogtelijntjes voorkomen.

Resultaat

Je brengt een serum aan na de reiniging en voor je dag- en/of nachtcrème, dat geeft het beste resultaat. Een serum is vaak een geconcentreerde formule waaraan specifiek ingrediënten met een specifieke werking zijn toegevoegd.

Een serum met Hyaluronzuur bijvoorbeeld geeft je huid een boost en pakt vochtverlies en droogtelijntjes direct aan. Wil je iets aan rimpeltjes en een doffe, futloze huid doen? Dan maakt een serum met collageen en vitamines je huid weer voller en je teint frisser.