Het 5-in-1 Serum van Cera di Cupra, onderdeel van de Ricetta di Bellezzalijn, is een geconcentreerd serum op basis van hyaluronzuur. Het voorziet de huid direct van vocht, vult droogtelijntjes en rimpels op en werkt door tot in de diepere lagen van de huid. Het serum legt een flinterdun en onzichtbaar filmpje over de huid dat verdamping van huidvocht voorkomt. In de diepere huidlagen zorgt het serum voor het vocht dat nodig is om een elastische en stevige huid te behouden. Voor het beste resultaat breng je het serum onder de dag- en nachtcrème aan.

Ook het Oogcontourserum van Cera di Cupra, uit de Anti-Agelijn, zit bomvol hyaluronzuur en de werkstof REGU®-AGE PF. En dat komt goed uit want de gevoelige huid rond de ogen is heel dun en bevat minder talgkliertjes. Daardoor ontstaan er sneller een vochttekort, verkleuringen en droogtelijntjes. Dit oogcontourserum heeft een bijzondere verpakking: je brengt het serum aan met een klein metalen balletje. Dit balletje verkoelt, masseert en verdeelt het serum goed rond de ogen. Het stimuleert ook de microcirculatie zodat gezwollen ogen, donkere kringen en droogtelijntjes worden verminderd. Nieuwsgierig naar meer producten van Cera di Cupra met hyaluronzuur? De Ricetta di Bellezza Crema Nutriente bijvoorbeeld, de Idratante Hydraterende Reinigingsdoekjes en de Anti-Age Zachte Huidreinigingsmelk. Klik hier voor een overzicht van alle Cera di Cupra producten met Hyaluronzuur.  

 

De steringrediënten uitgelicht

 

Hyaluronzuur:

 

Dit stofje komt van nature voor in onze huid, het bindweefsel en de gewrichten. Het speelt een belangrijke rol in de vochtbalans van de huid en bij het soepel houden ervan. Een hyaluronzuurmolecuul kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. De hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid en lichaam neemt af naarmate we ouder worden. In tegenstelling tot sommige andere huidverzorgingsingrediënten kan hyaluronzuur makkelijk diep in de huid doordringen.  

 

REGU®-AGE PF:

 

Deze werkstof is een combinatie van speciaal gezuiverde soja- en rijstpeptiden en een uit gist geëxtraheerde superoxide dismutase. Deze laatste is een enzym dat vrije radicalen in huidcellen wegvangt voordat ze schade kunnen aanrichten. REGU®-AGE PF is een effectieve bioactieve stof die de kwetsbare huid rond de ogen beschermt en de zichtbaarheid van lijntjes, donkere kringen en wallen onder de ogen vermindert.