Het probleem

Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Dan heeft Cera di Cupra een oplossing voor elke huid met een drietal serums. Zoals het Collageen & Vitamine Serum.

Collageen

Collageen is een eiwit dat van nature aanwezig is in onze huid, het werkt als een soort matras bij de ondersteuning van de huid. Naarmate je ouder wordt, neemt het natuurlijke collageen af en wordt de huid slapper en doffer.

Met het Collageen & Vitamine Serum van Cera di Cupra verzorg je de huid intensief en stimuleer je de aanmaak van het eigen collageen. Het serum is ook de ideale aanvulling op de Collageen & Vitamine Crème.

Hyaluronzuur

Ook het Hyaluronzuur Serum met 5-in-1 werking breng je ‘s ochtends en ‘s avonds vóór een crème aan.

Dit serum dringt diep door in de huid om rimpels te voorkomen maar legt ook een onzichtbaar filmpje over de huid dat de verdamping van vocht voorkomt. Ook zorgt het voor een stralende teint, verstevigt het de huid en voorkomt het tekenen van vermoeidheid.

Slakkenslijm

Er zijn mensen die gruwelen van de naam, maar gelukkig laat er geen slak zijn leven door. De slakken gebruiken hun slijm zelf om hun beschadigde huisjes te repareren. De slijm werd al in de oudheid gebruikt en is nog steeds zeer effectief!

Het Slakkenslijm Serum biedt intensief herstel voor zowel een jonge huid met bijvoorbeeld acne als een huid met rimpeltjes. Dat komt omdat het serum de vernieuwing van de huidcellen stimuleert. Het bevat naast Hyaluronzuur ook allantoïne, glycolzuur, collageen en een aantal vitamines.
Omdat het zo bomvol actieve ingrediënten zit, heeft het een opbouwend effect, geeft het een futloze huid een boost en wordt de huid sterker naarmate je het serum langer gebruikt.

Wanneer je het serum gebruikt in combinatie met de Anti-Age Dagcrème met Prebiotica, versterken ze elkaars werking. Het Slakkenslijm Serum is geschikt voor de zeer gevoelige huid en mag ook rond de ogen worden aangebracht. Overigens zijn al deze serums ook zeer geschikt in combinatie de Cera di Cupra Rosa of Bianca crème.