Cera di Cupra

Cera di Cupra staat al meer dan 60 jaar symbool voor kwaliteit, authenticiteit, traditie en het onvervalste Italiaanse gevoel voor stijl.

Zomer 1957 – zonovergoten

Cera di Cupra ontstond in de zomer van 1957 door een intuïtieve ingeving van dr. Nico Ciccarelli, oprichter van het gelijknamige familiebedrijf waarvan de oorsprong uit 1821 stamt. Als gepassioneerd imker bedacht Ciccarelli zich dat bijenwas dankzij haar beschermende en voedende eigenschappen wel eens het perfecte ingrediënt zou kunnen zijn voor een effectieve huidverzorgingslijn. 

Betekenis Cera di Cupra

Over de naam van zijn nieuwe huidverzorgingslijn hoefde dr. Nico Ciccarelli niet lang na te denken. Cera betekent bijenwas en Cupra is de naam van de geboorteplaats van Ciccarelli, maar ook één van de namen van Aphrodite, de godin van de schoonheid en de liefde.

Italiaanse schoonheid

Inmiddels staat Cera di Cupra al meer dan zestig jaar symbool voor onvervalste Italiaanse kwaliteit, traditie en authenticiteit. Dat succes heeft het merk vooral te danken aan jarenlang gedegen farmaceutisch onderzoek in dr. Ciccarelli ‘s laboratoria in Milaan. In deze gespecialiseerde productiefaciliteit staat nog altijd één missie centraal: het beste uit de eeuwenoude farmaceutische traditie samenbrengen met de nieuwste innovaties in kwalitatief hoogwaardige producten, die het stempel ‘Made in Italy’ eer aan doen.

Voor vrouwen en mannen

 

De lijnen Ricetta di Bellezza, Idratante en Anti-age bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige beschermende en voedende ingrediënten en combineren zonder uitzondering traditionele Italiaanse receptuur met de nieuwste innovaties om een mooie en gezonde huid te garanderen voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Alle Cera di Cupra-producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Farmaceutici dr. Ciccarelli in Milaan.

In deze gespecialiseerde productiefaciliteit met geavanceerde technologie en deskundig personeel staat altijd één missie centraal: het beste uit de farmaceutische traditie en de nieuwste ontwikkelingen en innovaties samenbrengen in kwalitatief hoogwaardige producten die het stempel ‘Made in Italy’ eer aan doen.